Lån penge L’EASY

Du også kan låne penge hos L’EASY


Rigtig mange af os kender Peter fra L’EASY og ikke mindst reklamerne fra TV og i radioen, men L’EASY er altså ikke kun gode til at, komme forbi matriklen med nyt TV eller en ny computer, de laver nemlig meget mere end det. Hos L’EASY hare du nemlig også rig mulighed for at, låne penge hos dem og du kan låne helt op til 10.000 kr og det er selvfølgelig med hurtig udbetaling. Desværre er det ikke Peter der kommer forbi dig med pengene, men de kommer derimod ind på kontoen 24 timer efter lånet er godkendt.

Ingen indtægt nødvendig

Hvis du ønsker at, ansøge om et lån er det ikke et krav at, du skal have en fast indtægt. Når du ansøger om et lån hos L’EASY kan du få godkendt dit lån allerede indenfor 1 time og dermed altså have en aftale om et lån på plads. Det tager som regel maks 24 timer før du har pengene på kontoen fra L’EASY når lånet er godkendt.

Bestem selv afbetalingsperiode

Du bestemmer helt selv om du vil betale af over 12-36 måneder og der er ingen mdl. gebyrer i forbindelse med betalingen, så du ikke møer utænkelige udgifter i forbindelse med tilbagebetalingen af dit lån.

En af de få krav der er før at, du kan blive godkendt som låntager hos L’EASY er at, du ikke står registreret i RKI, men det vidste du sikker allerede i forvejen. Hvis du er i tvivl om du står i RKI kan du prøve at, lave en ansøgning og på baggrund af resultatet af den finde ud af om du står i RKI.